Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر دولت ترامپ قصد دارد تا به جای آغاز جنگی دیگر در خاورمیانه به کاهش آشفتگی در منطقه بپردازد، واشنگتن باید به مداخله و حمایت از درگیری های کنونی خاتمه دهد. اقدامات احمقانه عربستان سعودی و آمریکا پیامدهایی در پی دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ آمریکا باید از عربستان سعودی اجتناب کرده و صلح را در خاورمیانه برقرار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واشنگتن به جای تهدید به جنگ باید کنترل سیاست های خاورمیانه آمریکا را از ریاض باز پس بگیرد. به نظر می رسد که دونالد ترامپ آماده جنگ به خاطر عربستان سعودی، ظالمانه ترین و پرخاشگرترین دولت خاورمیانه است.

دولت ترامپ باید به جای قربانی کردن جان و مال آمریکایی ها برای حفاظت از خانواده سلطنتی سعودی به تجاوز اقتصادی خود در برابر ایران خاتمه دهد و ریاض را به منظور توقف اقدامات مرگبارش علیه یمن تحت فشار قرار دهد. تنها در این صورت است که می توان به برقراری صلح و ثبات در خاورمیانه امید داشت.

تأسیسات نفتی پادشاهی عربستان سعودی در روزهای گذشته مورد حمله قرار گرفت و منجر به نصف شدن تولید نفت ریاض شد و آسیب قابل توجهی را به مکانی که 5 درصد از تولید نفتی جهان را به خود اختصاص می داد، وارد کرد. یمنی ها مسئولیت این حمله را بر عهده گرفتند،‌ اما دولت ترامپ بدون هیچگونه مدرکی ایران را مقصر دانست.

ادعای واشنگتن را به دلیل مداخله در جنگ های مشکوک از جمله؛ ویتنام، کوزوو، کویت و عراق نمی توان جدی گرفت. فریب کاری های شرم آور "جورج دبلیو بوش" رئیس جمهور سابق آمریکا نیز شامل این موارد است، اما دولت پدر وی با ادعاهایی دروغین در سال 1988 دستور حمله به یک هواپیمای مسافربری غیر نظامی ایرانی را در فضای هوایی ایران صادر کرد.

حتی اگر تهران مسئول حمله به تأسیسات نفتی عربستان باشد، آمریکا هیچ دلیلی برای جنگ ندارد. به عربستان سعودی حمله شده، نه به آمریکا. پرسنل نظامی آمریکا محافظان حقوقی سلطنتی های سعودی نیستند. هیچ دلیل سیاسی خوبی برای دفاع از رژیمی که افراط گرایی را ترویج و به طور مرتب منافع آمریکا را تضعیف می کند، وجود ندارد.

افزایش بهای نفت دلیل خوبی برای جنگ نیست. هزینه های هر درگیری خصوصا با توجه به خونریزی ها احتمالا بسیار بیشتر خواهد بود. یک کشور ثروتمند مانند آمریکا می تواند با صورتحساب های انرژی بیشتری انطباق یابد.

واشنگتن همیشه باید اقدامات نظامی را آخرین راه حل بداند. در حقیقت، اهمیت نفت خاورمیانه به طور پیوسته کاهش یافته است. آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان تبدیل شده است. منابع دیگر تنها برای تنوع بازار انرژی هستند.

از دست دادن منابع عربستان سعودی، بازارهای نفتی کوتاه مدت را دچار آشفتگی کرده است، اما این تأثیر با گذشت زمان کاهش می یابد. علاوه بر این، واشنگتن با کاهش فروش نفت ایران و ونزوئلا و ایجاد مزاحمت در تولید انرژی روسیه بی ثباتی های فراوانی را در بازار انرژی انجام داده است.

واشنگتن اغلب از ثبات حمایت نمی کند. حمله به عراق تأثیر فاجعه باری بر کل منطقه داشت.

آمریکا مجموعه ای از درگیری های کوچک تر در لیبی، سوریه و یمن، اما همچنان وحشیانه، پیچیده و بسیار بی ثبات کننده را ترویج می دهد. آخرین مورد، عربستان سعودی را در جنگی به ظاهر بی پایان که منجر به افزایش حملات تلافی جویانه به این کشور (عربستان) شده گرفتار کرده است.

اگر دولت ترامپ قصد دارد تا به جای آغاز جنگی دیگر در خاورمیانه به کاهش آشفتگی در منطقه بپردازد، واشنگتن باید به مداخله و حمایت از درگیری های کنونی خاتمه دهد.

"تولسی گابارد" نامزد انتخابات ریاست جمهوری از حزب دموکرات آمریکا گفت که دولت ترامپ باید به جای ایفای نقش سگِ عربستان سعودی، واقعا آمریکا را در اولویت قرار دهد.

واشنگتن پس از عرضه سلاح های پیشرفته به پادشاهی عربستان باید اصرار داشته باشد که عربستان سعودی مسئولیت دفاع از خود را به عهده بگیرد.

خانواده سلطنتی در هدف گرفتن منتقدان داخلی، آدم ربایی، زندانی، قتل و حتی قطعه قطعه کردن افراد مخالف کاملا بی رحم است. به نظر می رسد این رژیم همه چیز از جمله؛ پول، سلاح یا پرسنل دارد.

مشکل اساسی تر عربستان، مشروعیت است. چه کسی حاضر است به خاطر حمایت از نخبه نازپرورده ای که مردم را غارت می کند تا در تجمل زندگی کند، بمیرد؟ افراد سلطنتی عربستان سعودی گذشته ای منحط را نشان می دهند که باید مدتها پیش ناپدید می شد.

ترامپ باید به جنگ اقتصادی علیه مردم ایران خاتمه دهد. واقعیت این است که وقتی واشنگتن و تهران به برجام توجه داشتند، هیچ تهدیدی علیه ایران در زمینه تولید نفت و عبور از خلیج فارس وجود نداشت.

دونالد ترامپ این توافق را رها نمود و حمله اقتصادی تضعیف کننده ای علیه ایران آغاز کرد که قوانین بین المللی آن را اقدام به جنگ می داند. اقدامات احمقانه حتی برای عربستان سعودی و آمریکا پیامدهایی در پی دارد.

نهایتا، ترامپ باید به حمایت آمریکا از جنگ متجاوزانه عربستان سعودی علیه همسایه فقیرش (یمن) پایان دهد.

ریاض به خاطر بازگرداندن متحد خود، 4 سال وحشیگری را صرف یکی از فقیرترین کشورهای جهان کرده است. حوثی ها با افزایش حملات هوایی به عربستان سعودی به این وحشیگری پاسخ داده اند.

پس از کشتار هزاران غیر نظامی یمنی، پادشاهی عربستان هیچ اعتباری ندارد. گروه های بشردوستانه اعلام کردند که ریاض و متحدان آن، مسئول دو سوم تا سه چهارم تلفات و ویرانی در یمن هستند. اگر سلطنتی ها ترجیح می دهند که مورد هدف قرار نگیرند باید به حملات خود به یمن خاتمه دهند.

تهدید به حملات بیشتر، انگیزه سعودی ها برای برقراری صلح را افزایش می دهد. ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی از سعودی ها به خاطر وابستگی آنها به نیروی دفاعی آمریکا انتقاد کرد. اما پس از تصدی، سیاست خود را به "محمد بن سلمان" شاهزاده عربستان سعودی محول کرد.

هیچ دولتی در خاورمیانه به اندازه عربستان بی مسئولیت نیست. این کشور به همسایه خود (یمن) حمله کرد، نخست وزیر لبنان را ربود، از رژیم های سرکوب گر و بی رحم بحرین و مصر حمایت کرد، جنگ داخلی را در لیبی ترویج داد، از شورشیان در سوریه پشتیبانی کرد، حمله دیپلماتیک علیه قطر را آغاز کرد، الهیات وهابیت متعصب را در سراسر جهان ترویج داد و از سرمایه گذاری های گروه های تروریستی از جمله القاعده چشم پوشی کرد.

ترامپ باید خیره سری کورکورانه خود نسبت به سعودی ها را متوقف کند. اگر وی نگران آینده آمریکا است، باید کنترل سیاست خاورمیانه آمریکا را از ریاض باز پس بگیرد و به جای آغاز جنگی جدید به جنگ های قدیمی خاتمه دهد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۱۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد

رئیس قوه قضاییه گفت: حکومت به معنای عام کلمه وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد؛ از جمله آنکه باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه برنامه‌های سفر خود به استان هرمزگان، به مناسبت روز کارگر با جمعی هزار نفری از کارگران این استان دیدار کرد.

رئیس قوه قضائیه طی سخنانی در این دیدار ضمن گرامی‌داشت روز کارگر اظهار کرد: کارگران بخش قابل توجهی از نیروی شاغل در کشور را تشکیل می‌دهند؛ از همین‌رو مشارکت آن‌ها در تحقق شعار سال می‌تواند بسیار اثرگذار باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: سوالات مهمی در خصوص حقوق کارگران وجود دارد؛ از جمله آنکه آیا بستری برای ارتقاء شغلی، علمی و حرفه‌ای کارگران ساده فراهم آمده است؟ آیا همه کارگران از حقوق بازنشستگی و بیمه برخوردار هستند؟ چنانچه برای یک کارگر در نخستین سال‌های کار، مشکلی جسمی ایجاد شود، آیا تدابیر حمایتی برای او اتخاذ می‌شود؟ باید چه رابطه‌ای میان کارگر و کارفرما باشد که امنیت شغلی کارگر تأمین شود؟ چنانچه بنگاهی تولیدی، تعطیل شد، آیا اقدامات حمایتی از کارگران آن بنگاه به عمل می‌آید؟

رئیس عدلیه اظهار داشت: حکومت به معنای عام کلمه وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد؛ از جمله آنکه باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند؛ باید کارگران بدانند که کمیته‌ها و کمیسیون‌های مخصوصی در اداره‌های کار، ویژه کارگران وجود دارد و یکی از اعضای این کمیسیون‌ها، نماینده قوه قضائیه است. باید کارگران بدانند که مرجع تجدیدنظر پیرامون برخی تصمیمات کمیسیون‌های کارگری، دیوان عدالت اداری است که زیر نظر قوه قضائیه می‌باشد؛ کارگران با دانستن و آشنایی با این قبیل اطلاعات و موضوعات است که می‌توانند از بخش‌های مربوطه و مقامات و مسئولان ذی‌ربط مطالبه‌گری کنند.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اقداماتی که قوه قضائیه می‌تواند در قبال حقوق کارگران انجام دهد، گفت: ما در قوه قضائیه می‌توانیم از طریق دیوان عدالت اداری به عنوان مرجع تجدیدنظر مصوبات مربوط به حقوق کارگری و همچنین قاضی‌ای که عضو کمیسیون‌های کارگری است به حمایت ویژه از حقوق کارگران بپردازیم؛ همچنین می‌توانیم شعب و مراجع قضایی تخصصی را برای حمایت از حقوق کارگران دایر کنیم. علاوه بر این‌ها من به عنوان رئیس قوه قضائیه از طریق جلسه سران قوا و شورا‌های عالی ذیربط، اقدامات لازم را برای رفع مشکل شما کارگران انجام خواهم داد.

پیش از سخنان رئیس قوه قضائیه، «تاجیک» نماینده شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه هرمزگان از قرارداد‌های موقت کارگری و دستمزد پایین کارگران انتقاد کرد و گفت: چرا باید شرایط به نحوی باشد که همیشه میزان حقوق کارگران از تورم عقب‌تر باشد در حالی که طبق ماده ۴۱ قانون کار، به صراحت یکی از معیار‌های تعیین حداقل دستمزد کارگران، درصد تورم اعلامی بانک مرکزی است.

خانم «احمدی» نماینده کارگران منطقه ویژه معدنی و فلزی خلیج فارس نیز به طرح مباحثی در رابطه با ایمنی و حفاظت بهداشت کار پرداخت و خواستار در نظر گرفتن شعب تخصصی از سوی قوه قضائیه برای رسیدگی به پرونده‌های ناشی از این موضوع شد.

«اسدی» نماینده کارگران شرکت پالایشگاه نفت بندرعباس نیز در این دیدار به طرح مباحثی در رابطه با ضرورت تامین مسکن برای کارگران پرداخت.

«پرویزی» نماینده شرکت فولاد هرمزگان نیز در این جلسه به برخی اقدامات صورت گرفته در راستای رفاه حال کارگران این مجتمع اشاره کرد.

خانم «فریبرزی» نماینده شرکت پالایش نفت آفتاب نیز در این مراسم ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته از سوی دستگاه قضایی در راستای جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی و بیکار شدن کارگران، به بیان مطالبی در رابطه با ضرورت تامین امنیت شغلی کارگران از سوی مسئولان پرداخت.

«شاهین‌زاده» نماینده یکی از مجتمع‌های تاسیساتی استان هرمزگان نیز در این مراسم، برخی اقدامات صورت گرفته در واحد تولیدی متبوع خود را تشریح کرد.

دیگر خبرها

  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل
  • عضو سنای آمریکا: سنا توافق با عربستان را بدون سازش با اسرائیل تصویب نمی‌کند
  • تولد توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل/ آیا آمریکا مجوز غنی سازی را به عربستان سعودی می دهد؟/ ریاض در یک قدمی پیروزی بزرگ قرار دارد
  • بلومبرگ: عربستان فعالان منتقد اسرائیل را دستگیر می‌کند
  • احتمال توافق ریاض-واشنگتن بدون عادی‌سازی روابط با اسرائیل
  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند
  • اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد
  • گاردین: سعودی‌ها «پلن ب» را برای معامله کلیدی با آمریکا روی میز دارند